Sprawdź to, w czym jesteśmy pionierami
Buffet&Lunch
Buffety dla grup poniżej 30 osób podlegają wycenie indywidualnej
Zupy
- Aksamitny krem z pieczonych białych warzyw i oliwa bazyliowa (VEGE)
- Esencjonalny bulion wołowo-drobiowy z ręcznie robionym makaronem
- Flaczki z boczniaków (VEGE)
Dania główne
- Soczysta pierś z kurczaka sous-vide w emulsji cytrynowej
- Polędwica z czarnego dorsza w sosie porowo-winnym
- Pieczona papryka wypełniona kaszą kuskus w sosie z pieczonych pomidorów
- Długo duszona karkówka w demi-glace i świeżym tymiankiem
- Bitki wołowe w kremowym sosie z francuską musztardą
Dodatki
- Puree ziemniaczane z solą morską
- Bukiet sezonowych warzyw z masłem ziołowym
- Ryż jaśminowy z drobno krojonymi warzywami i zielonym groszkiem
Zupy
- Krem z pieczonych pomidorów San Marzano i płatkami parmezanu (VEGE)
- Krem z grillowanej kukurydzy na mleczku kokosowym z popcornem (VEGE)
- Krem z pieczonych ziemniaków z wędzonym boczkiem możliwa opcja
Dania główne
- Żeberka iberyjskie marynowane w ginie w Glazurze miodowej
- Comber wołowy w redukcji z czerwonego wina
- Pieczony łosoś w kremowym sosie z limonki i trawy cytrynowej
- Confitowane udko z kaczki w sosie żurawinowym
- Pieczony kalafior z sosem romesco
Dodatki
- Ryż szafranowy
- Grillowane warzywa sezonowe
- Puree z palonego ziemniaka i masłem
Zupy
- Grzybowe consomme z marynowanym jajkiem przepiórczym
- Zielone veloute z groszkiem ptysiowym (VEGE)
- Zupa tom kha z krewetkami i mleczkiem kokosowym
Dania główne
- Lasagne alla parmigiana z włoską mozzarellą i pomidorami
- Kalmar nadziewany szynką serrano z aksamitnym sosem pomidorowym
- Soczysta perliczka w emulsji maślanej z fenkułem
- Comber jagnięcy z redukcja demi-glace i porto
- Polędwica z tuńczyka w słodko-ostrym sosie azjatyckim z groszkiem cukrowym i Edamame
Dodatki
- Pieczone francuskie ziemniaczki w ziołach
- Aromatyczny kuskus z warzywami i ziołami
- Gnocchi w emulsji winno-maślanej
Finger Food
1 szt. każdej pozycji na osobę – do wyboru 8
Pozycje
- Mini sajgonka z sosem orzechowym z mleczkiem kokosowym
- Cebulowe Bhaji z sosem miętowym
- Sałakta Cezar z grillowaną sałatą rzymską
- Guacamole z grillowaną pitą
- Pączki z kurczakiem i sosem hosin
- Tatar z łososia gravlax na chipsie ryżowym z musem chrzanowym
- Tortilla z soczystym kurczakiem i grillowanymi warzywami i sosem BBQ
- Vol-ve-vount z serkiem labneh i granatem
- Mini kofta z sosem ziołowym
- Crispy pork belly w glazurze miodowej
Desery
- Klasyczna karpatka z delikatnymi ptysiami i tradycyjnym kremem waniliowym
- Aksamitny mus mascarpone z pokruszonymi ciastkami Oreo
- Włoski deser panna cotta z delikatny
- Pudding chia na mleczku kokosowym z musem mangom musem z malin
- Mini muffinki z puszystym kremem waniliowym
Pozycje
- Delikatne buraczane taco z guacamole i chrupiącym marynowanym tofu
- Rzemieślniczy podpłomyk z marynowanym śledziem, jabłkiem i majonezem szczypiorkowym
- Jalapeno w chrupiącej tempurze z serkiem labneh i roztopionym cheddaren
- Krewetki w popiele drzewnym , podane z askamitnym sosem mango i swieżą kolendrą
- Mini szaszłyk z jagnięciny z klasycznym tzatziki na bazie greckiego jogurtu
- Klasyka w nowoczesnym wydaniu- tatar z półgęska z domowym pieczywem i kremem truflowym
- Carpaccio z podwędzanej wołowiny i burakiem z serem kozim i oliwą
- Karmelizowany melon dino w aromatycznym tymiankowym miodzie z embonas z szynką dojrzewajacą
- Kalmar w stylu grillowanym z salsą z pomidora, chili i świeżych ziół
- Roladka z cukinii z kremową ricottą i sezamem
Desery
- Askamitny mini serniczek z nuta palonego masła i belgijską ciemną czekolada
- Krucha tartaletka z musem czekoladowym i kandyzowanymi wiśniami
- Mini beza pavlova z żelem malinowym i kremem waniliowym
- Karmelowo-bananowy deser z mascarpone i pudrem bananowym
Pozycje
- Szaszłyk z grillowanej ośmiornicy z emulsją cytrynową i pudrem z chorizo iberico
- Arancini z szynką cotto i kremowym serkiem taleggio
- Tatar z tuńczyka z chili i kolendrą w nori z katsuobushi
- Chrupiące puri z ceviche z krewetki i klasycznym aioli
- Tartaletka filo z musem z topinamburu i żelem limonkowym z chrustem topinamburowym
- Tatar z wędzonej wołowiny z majonezem szczypiorkowym i tymiankiem w chrupkiej ziemniaczanej miseczce
- Maślane vol-au-vent z kremową włoską burattą i figowym sosem
- Sarma z marynowanymi liśćmi winogron nadziewana grillowanym bakłażanem i ziołami
- Taramoslata, krem z ikry na ciepłej picie z dodatkiem kawioru
- Pomidorki Epicea z włoską burattą i pomidorami San Marzano na ziemi z oliwki kalamata
Desery
- Lemon curd z paloną bezą włoską na kruchym maślanym spodzie
- Chrupiące gniazdka z ciasta kataifi z aksamitnym pistacjowym nadzieniem
- Włoski klasyk- tiramisu z nutą karmelu
- Canele z kremowym wnętrzem z nutą rumu i wanili bourbon
Open Bar
1 szt. każdej pozycji na osobę – do wyboru 8
Pozycje
- Welcome drink: wino musujące
- Wino: wytrawne czerwone/białe
- Piwo: tyskie premium/free
- Napoje gazowane: coca cola/ fanta/ sprite/ tonic
- Soki: pomarańczowy/grejpfrutowy/jabłkowy
- Woda: gazowana/niegazowana
- Kawa/herbata
Pozycje
- Welcome drink: wino musujące
- Wino: wytrawne czerwone/białe
- Piwo: lech premium/free
- Alkohol: wódka, whiskey lub gin ( 1 do wyboru)
- Napoje gazowane: coca cola/ fanta/ sprite/ tonic
- Soki: pomarańczowy/grejpfrutowy/jabłkowy
- Kawa/herbata
Pozycje
- Welcome drink: wino musujące
- Wino: wytrawne czerwone/białe
- Piwo: lech premium/free
- Alkohol: wódka, whiskey, gin, rum
- Napoje gazowane: coca cola/ fanta/ sprite/ tonic
- Soki: pomarańczowy/grejpfrutowy/jabłkowy
- Woda: gazowana/niegazowana
- Kawa/herbata
Skontaktuj się z nami
Masz pytania dotyczące naszej oferty, chcesz zorganizować niezapomniany event albo po prostu dowiedzieć się więcej o tym, jak możemy Ci pomóc? Napisz do nas lub zadzwoń – z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje wątpliwości.
Numer telefonu
+48 789 043 196
Adres e-mail
info@belcanto-events.pl
Jak obliczana jest cena końcowa menu dla grupy?
Cena całkowita to wartość wybranej oferty pomnożona przez liczbę uczestników.
Czy podane ceny zawierają podatek VAT?
Wszystkie podane ceny są cenami netto. Do finalnej kwoty należy doliczyć obowiązujący podatek VAT.
Do kiedy należy potwierdzić wybór menu?
Menu należy potwierdzić najpóźniej 7 dni przed rezerwacją i trzeba to zrobić drogą mailową
Kiedy moja rezerwacja jest gwarantowana?
Rezerwacja nabiera statusu gwarantowanej po wpłaceniu zaliczki (jej wysokość ustalana jest indywidualnie). Menu należy potwierdzić najpóźniej 7 dni przed planowanym wydarzeniem – drogą mailową bądź telefoniczną.
Czy oferta może ulec zmianie po dokonaniu rezerwacji?
Tak – zastrzegamy prawo do modyfikacji menu, jeśli wynika to z dostępności produktów. Zawsze informujemy o tym z wyprzedzeniem drogą mailową.